/|-|{"mus jabłkowy(||||||;jabłek-parzeniesłoików-pasteryzacja|||;godziny_|||||||;słoików-z cukrem)-kompot(jabłka bez środka["pestki-wnętrze"]z resztek musu jabłkowego oraz cukier-dalej drugie gotowanie dochodzą skurki po herbacie i środki jabłka leżące|||||;dni_|||||||||;jabłek:|||||;_|| ;["mililitrów"]-szklanek)-herbata(słodka-skórki-druga_&_trzecia_["obierki-pestki-środek"-|||||;dni leżące w foli]_|||||||||;jabłek:|||||;_|| ;["mililitrów"]-szklanek)"_"|||;kg jabłek-|||||;,||||;złotych_&_groszy"}
/|-||{"obierki-herbata jabłkowa(słodka wychodzi bez cukru)-||||;pełne szklanki"}
/|-|||{"trzy dni zostawić-gniazda nasienne-kompot[@..]|||;łyżeczki cukru płaskie"}
/|-|{"buraki[@null]"}
Brak komentarzy - Zabacz wszystkie komentarze.
Prześlij komentarz